Elektrisch laden met de Lagendijk Laadpas

Ervaar de grenzeloze mogelijkheden met de Lagendijk Laadpas. Deze pas opent de deuren naar ALLE publieke laadpunten in Nederland en een uitgebreid netwerk van maar liefst +300.000 elektrische laadstations in heel Europa.

Daarnaast biedt de Lagendijk Laadpas de mogelijkheid om te combineren met onze handige Brandstofpas. Hiermee kunt u niet alleen zorgeloos uw elektrische auto opladen, maar ook tanken bij onze brandstofstations. Bovendien ontvangt u alle kosten op één overzichtelijke factuur.

Kies voor de Lagendijk Laadpas en ontdek een nieuwe wereld van gemak en connectiviteit voor uw elektrische voertuig. Wij staan klaar om u te ondersteunen op uw duurzame reis, met ongeëvenaarde toegang en vereenvoudigd beheer van uw laad- en tankactiviteiten.

Snelladen bij Lagendijk

Wij maken deel uit van een landelijk netwerk van snellaadlocaties met hoog vermogen. Afhankelijk van de auto die geladen moet worden, laadt de batterij in 15 minuten op van 20% naar 80%. Onze pas valt overal binnen Europa te gebruiken.

En die korte laadpauze kun je bij ons goed invullen. Want bij Lagendijk aan de stekker dan heb je tijd voor Lekker! In onze lunchroom kun je genieten van een Barista koffie, een belegd broodje naar keuze of wat denk je van een luxe lunchschaal? We hebben een gezellige lunchroom waar je even kunt zitten en relaxen, uiteraard met gratis WiFi.

Laden bij Lagendijkpas

Speciaal voor onze gasten is er de LadenBijLagendijkpas. Hiermee kan bij 275.000 laadlocaties in heel Europa geladen worden. Alle transacties gemakkelijk en overzichtelijk op één factuur, De kosten van de LadenBijLagendijkpas zijn €5,00 p.m. Met deze pas kunt u ook andere producten afrekenen die wij aanbieden. *nevenaankopen alleen af te rekenen in onze shop. Je vraagt de pas gemakkelijk aan via dit formulier of in onze shop.

Tarieven

  • 6,99 abonnement per maand
  • 0,02 opslag per kWh ingesteld
  • korting op maandelijkse kosten bij 5 of meer passen.
  • Geen startkosten per laadactie
  • Geen extra maandelijkse kosten bij medegebruik als tankpas

Laden bij Lagendijk Pas

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*