Voor een optimale laadpauze ga je naar Lagendijk

Onderweg en nieuwe energie nodig? Bij Lagendijk hebben we een uitgebreid energiestation waardoor je snel weer onderweg kunt. Met onze snelladers (300kW) is jouw auto binnen no time weer opgeladen. Speciaal voor onze gasten is er de LadenBijLagendijkpas. Hiermee kan bij 275.000 laadlocaties in heel Europa geladen worden. De Lagendijk Laadpas geeft toegang tot ALLE publieke laadpunten in Nederland en tot wel 200.000 elektrische laadstations in Europa. De Lagendijk Laadpas is te combineren met de omze Brandstofpas en u kunt alle kosten op 1 factuur ontvangen.

Klik hier voor meer informatie

Snelladen bij Lagendijk

Wij maken deel uit van een landelijk netwerk van snellaadlocaties met hoog vermogen. Afhankelijk van de auto die geladen moet worden, laadt de batterij in 15 minuten op van 20% naar 80%. Onze pas valt overal binnen Europa te gebruiken.

En die korte laadpauze kun je bij ons goed invullen. Want bij Lagendijk aan de stekker dan heb je tijd voor Lekker! In onze lunchroom kun je genieten van een Barista koffie, een belegd broodje naar keuze of wat denk je van een luxe lunchschaal? We hebben een gezellige lunchroom waar je even kunt zitten en relaxen, uiteraard met gratis WiFi.

Laden bij Lagendijkpas

Speciaal voor onze gasten is er de LadenBijLagendijkpas. Hiermee kan bij 275.000 laadlocaties in heel Europa geladen worden. Alle transacties gemakkelijk en overzichtelijk op één factuur, De kosten van de LadenBijLagendijkpas zijn €5,00 p.m. Met deze pas kunt u ook andere producten afrekenen die wij aanbieden. *nevenaankopen alleen af te rekenen in onze shop. Je vraagt de pas gemakkelijk aan via dit formulier of in onze shop.

Tarieven

  • 6,99 abonnement per maand
  • 0,02 opslag per kWh ingesteld
  • Eenmalige pas en verzendkosten €4,99
  • korting op maandelijkse kosten bij 5 of meer passen.
  • Geen startkosten per laadactie
  • Geen extra maandelijkse kosten bij medegebruik als tankpas

Laden bij Lagendijk Pas

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Machtiging*
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, svg, gif, Max. bestandsgrootte: 10 MB.